Hem / Praktik

Praktik på solcellsföretag

Välkommen till NBE Energy! Vi är ett solcellsföretag som grundade år 2018. Idag är vi en växande arbetsstyrka på 35 dedikerade medarbetare med bas i Örebro. Inom vårt affärsområde Energy sätter vi fokus på solceller och solpaneler.

Vi söker en entusiastisk och kreativ praktikant som är redo att fördjupa sig i världen av digital marknadsföring och innehållsskapande. Vi tror på att skapa meningsfulla upplevelser för våra kunder och strävar alltid efter att ligga i framkant inom branschen. Som praktikant hos oss får du möjlighet att lära dig och arbeta med spännande projekt inom Meta-marknadsföring, sökmotoroptimering (SEO), sökordannonsering (SEM) och skrivande.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:

Sökordannonsering (SEM). Du kommer att vara en viktig del av vårt team som skapar och optimerar annonser som syns i sökresultaten på sökmotorer som Google. Du kommer att arbeta med att identifiera relevanta söktermer och konfigurera annonser för att maximera deras synlighet och konvertering. Genom att övervaka och analysera kampanjer kommer du att hjälpa oss att nå våra marknadsföringsmål.

Social Media-marknadsföring. Utöver att hantera annonsering kommer du även att ta fram kreativt annonsmaterial för våra sociala medieplattformar, inklusive Facebook, Instagram och LinkedIn. Du får chansen att skapa övertygande visuellt och skriftligt innehåll som engagerar vår målgrupp och ökar vår närvaro i sociala medier.

Sökmotoroptimering (SEO). Du kommer att arbeta med att förbättra vår webbplatsens synlighet på sökmotorer genom sökordsanalys, on-page och off-page SEO-optimering samt övervakning av webbplatsens prestanda.

Skrivande. Du kommer att skapa engagerande och informativa artiklar och innehåll som är anpassat för vår målgrupp och som hjälper till att stärka vår online-närvaro.

Gör en ansökan

Skicka din ansökan till olov@nbeenergy.se. Ange ”Praktikant” som ämne i din e-post samt var tydlig med vart du studerar. Vi ser fram emot att höra från dig och att välkomna en engagerad praktikant till vårt team!